Komentari

bukovac.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • KemoTerapija

    Baš dobro da si me podsjetio da jednom i ja sjednem u tramvaj, platim kartu i izađem. A onda godinama, u krajnjoj optimističkoj varijanti, pokazujem kartu i počnem priču: prije četiri tisuće kilometara, uđem ti ja u tramvaj... A onda me stari Milčec prekine: "Ti u tramvaj, pa tko bi ti to povjeroval?" Pogleč kartu, velim ja i pokažem uredno poništenu tramvajsku kartu. " Kaj buš ti meni pokazivaj kar...tu, mogel bi ti ga ja pokazat, pak buš videl pravi kar...tu!" Kad sam pomislio da bi se to moglo dogoditi, odustao sam i od tramvaja i od karte. Od čitanja Milčeca - nisam.

    avatar

    24.01.2006. (02:12)    -   -   -   -  

  • melez

    Pozdravi Maju, nek se javi, frendovima iz Rijeke !

    avatar

    24.01.2006. (07:49)    -   -   -   -  

  • sevacjaku

    ...likoko sam tapu ja njoke kraj tapu, a njke mi labi tažu......sjećam se ko danas

    avatar

    24.01.2006. (08:13)    -   -   -   -  

  • navrnuta uška

    u cilju podržavanja starih blogerskih kostiju u uspravnom stanju, kažu staro je mud(n)o, javljam se kratkom pričom i ja, uška, taman na prijelazu iz postarije mladosti u mlađahnu starost. Priča ide ovako: Bila jednom jedna uška, vrlo mudra, kao kruška. Bogatila se kroz život, da tramvajski ne bu pivot, da pod dane stare, za pokaznu smogne pare. I tako se i zbilo, novaca se nakupilo, no gle ti vraška mehka, tramvaj ušku ne dočeka! Odlučili beemveizirani gradski oci, da se maknu i tramvaj i svjedoci. Sad se uška pješačenjem skriva, ne bil' u starosti ostala živa.

    avatar

    24.01.2006. (10:34)    -   -   -   -  

  • edo

    He, he, začudil bi se kolko mladih fuckera noći provodi ispred blijedog ekrana. A u jutro priče....

    avatar

    24.01.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • m.

    gospon milčec, vi ste meni super :-), hvala vam na svim prekrasnim pričama

    avatar

    24.01.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  • tea222

    blog ti je super.........sam tko si ti me posjeti na mom blogu.............

    avatar

    24.01.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • odvezana šnira

    Veoma smislen post, ako uskoro smisle način, cijela ljudska vrsta će se razmnožavati preko interneta... Shvaćam vaš post, iako sam puno mlađa, katkad poželim da samo još malo mlađa jer godine idu jako brzo... Bila bi mi čast da me posjetite ma mom blogu...poz...

    avatar

    24.01.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • gospodja jadranka

    joj..ja još nemam svoj blog,ali bih ga voljela napravit.. ovaj je baš dobar blog i sve postove pročitam,možda zato jer ste poznata ličnost,pa vas vidim,pa mi je sve ovo nevjerojatno..heh..a i postovi su zanimljivi,nema šta!samo malo češće pišite!ne javljate nam se često!book!

    avatar

    24.01.2006. (20:17)    -   -   -   -  

  • NF

    poništim kartu kad idem na posao, zadnji put vikendom sam poništio kartu isti tren kad me blogerica koju sam taj dan upoznao pitala koliko je sati, njenom mobitelu je upravo crkla baterija, moj sat je nakon tuširanja ostao doma, a na mobitelu nikad nisam naštimao vrijeme... p.s. ne poznajem osobno tog blogera kojeg ste dolje negdje nazvali genijalcem, al smatram da bi malo stariji ljudi od mene trebali biti oprezniji pri izricanju vrednosnih sudova, sjetimo se samo kako su Marinkovića zloupotrebljavali pred kraj života :P

    avatar

    24.01.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...